Сьогодні, 26 січня, у рамках засідання колегії обласної державної адміністрації підписали голова облдержадміністрації Валерій Коровій, голова ГО «Вінницький Бізнес Клуб» В’ячеслав Калініченко та ректор Вінницького національного технічного університету Володимир Грабко.

Метою такого співробітництва є успішна реалізація регіональної політики, забезпечення Вінницького регіону висококваліфікованими інженерними кадрами, розвиток співробітництва в області освіти і наукових досліджень, реалізація спільних інвестиційних та інноваційних проектів, а також залучення бізнес-спільноти Вінниччини до питання підготовки висококваліфікованих інженерних кадрів.

Згідно з документом, сторони працюватимуть за такими напрямами співпраці, як: створення Подільського науково-технічного ліцею на площах Вінницького національного технічного університету, реалізація регіональної стратегії розвитку Вінниччини до 2020 року, підготовка фахівців для підприємств регіону, організація практики та стажування студентів на підприємствах області та впровадження там науково-технічних розробок, а також розвиток міжнародного та міжрегіонального співробітництва.

Між обласною державною адміністрацією, ГО «Вінницький Бізнес Клуб» та ВНТУ підписано Меморандум про співпрацю

Меморандум набув чинності із моменту його підписання та діятиме до 2023 року.

«Це абсолютно практичний документ, який дасть нам можливість істотно підвищити якість підготовки дітей, які вступають до національного технічного університету на економічний, математичний, фізичний профілі, підвищити якість проходження їхньої практики. І це має надзвичайно важливе практичне значення», - прокоментував голова облдержадміністрації Валерій Коровій.



Переглядів: 2578
Поширень: 0