29 січня відбулася виставка в рамках проекту «Йога для всіх» за участю інструктора Української Федерації Йоги Оксани Бєсєдіної, Головного управління ДСНС України у Вінницькій області та фотографа Костянтина Ревуцького.

Організатори планують незабаром створити календар із вінницькими героями-рятувальниками, багато з яких брали участь у ліквідації надзвичайної ситуації на 48-му арсеналі у Калинівці. Також автори проекту хотіли продемонструвати, що йога та діяльність Служби порятунку є близькими по суті. Обидві вимагають тотальної концентрації, вчать уважності, володінню тілом, швидкісній реакції, сміливості й виходу за межі власних можливостей та зони комфорту.

 Йога і вінницькі рятувальники. Що у них спільного?

Рятувальні засоби на фотографіях К. Ревуцького символізують силу та міць, але не тільки озброєння, залізо та потужність машин уособлюють ці якості. Немає нічого більш рушійного, ніж людина, яка обрала високі цілі й всупереч своїм слабкостям, йде до них.

 Йога і вінницькі рятувальники. Що у них спільного?

Починаючи із червня 2017 року Головне управління ДСНС України у Вінницькій області та Українська Федерація Йоги здійснюють заходи у рамках реалізації спільного проекту «Йога для всіх». Основним його завданням є популяризація здорового способу життя та демонстрація того, що усі люди, незалежно від професії, статі, віку, субкультури та національності можуть практикуватися у йозі.

Йога і вінницькі рятувальники. Що у них спільного?



Переглядів: 2239
Поширень: 0