Сьогодні у Головному управління Нацполіції у Вінницкій області генерал поліції третього рангу Юрій Педос представив нового керівника Управління логістики та матеріально-технічного забезпечення ГУНП Анатолія Присяжнюка. Колектив вінницької міської поліції очолив Сергій Синявський.

Юрій Педос зазначив, що призначені керівники зарекомендували себе, як професійні та віддані службі в поліції офіцери. Анатолій Присяжнюк два роки очолював Вінницький відділ поліції, який забезпечує оперативне реагування на найбільшу кількість заяв та повідомлень від громадян в порівнянні з іншими підрозділами поліції області. Він зумів організувати та налагодити чітку роботу колективу відділу, який досяг позитивних результатів в розкритті та розслідуванні злочинів, забезпеченні безпеки громадян.

У Вінницькій поліції нові призначення

Майор поліції Сергій Синявський перебував на посаді заступника начальника Вінницького відділу поліції та забезпечував організацію роботи превентивного блоку поліції.

У Вінницькій поліції нові призначення

Юрій Педос побажав новопризначеним керівникам успіхів, акцентувавши увагу на тому, що усі зусилля поліції мають бути направлені на захист та допомогу людям.

У Вінницькій поліції нові призначення



Переглядів: 3875
Поширень: 0