"Жінка Вінниччини!" Хто Вона? Хто та активна, небайдужа, милосердна, дієва, яка на вашу думку досягла результатів у професійній чи соціальній діяльності та зробила вагомий внесок у розвиток Вінниччини?

До 1 березня на [email protected] надсилайте рекомендації найкращих жінок у номінаціях: Культура, Шоу Бізнес, Медіа, Спорт, Б'юті, Медицина, Наука і Освіта, Туризм, Бізнес, Ресторація, Мода, Державна служба, Безпека життя, Багатодітна мама, Надія Вінниччини, Милосердя Вінниччини, Жінка Вінниччини.

Благодійна місія проекту: об’єднання жінок Вінниччини задля спасіння життя Ірини Химич!

Вдруге стартував соціальний проект «Жінка Вінниччини 2018»

Організатори: Благодійні фонди Людмили Станиславенко та Ірини Борзової.

Вдруге стартував соціальний проект «Жінка Вінниччини 2018»

Умови участі: Колектив, підприємство, громадськість або фізична особа з Вінниччини може номінувати жінку на участь у проекті , яка на їх думку зробила найбільш вагомий внесок у певній галузі чи у розвиток міста та є прикладом для громадськості! 

Для участі у проекті до 1 березня потрібно надіслати рекомендацію на [email protected] (ПІБ, фото, вид діяльності, досягнення або обгрунтування, контакти для зв’язку)

За результатами організаційного комітету визначається 5 жінок  у кожній номінації, які   візьмуть участь у фіналі проекту, яке відбуватиметься з 5 – 20 березня .В рамках проекту кожна з учасниць має організувати челендж добра задля збору коштів для поїздки родини Химич у Бостон на експерементальне лікування.

Голосування  проходитиме з 5-20 березня на vn.20minut.ua

Церемонія нагородження та благодійний вечір відбудеться 21 березня у ресторані MontBlan.

Проект проходить за  підтримки: Департаменту соціальної та молодіжної політики ОДА,  Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадкістю  ОДА, Департаменту культури ОДА, Департаменту культури ВМР, КП «Центр концертних та фестивальних програм», Івент агенства Констянтина Станиславського.

Інформація за тел.067-765-50-25- Ірина Борзова

За підтримки: Департаменту соціальної та молодіжної політики ОДА,  Департаменту культури ОДА, Департаменту культури ВМР

Історія родини Химич, яка мужньо бореться за життя своєї доньки, вразила до глибини душі! При народженні сказали що Іра помре за декілька місяців, згодом медики поставили діагноз -  прогерія Хатчинсона Гілфорда. Прогерія – це рідкісне генетичне захворювання, одним з його симптомів медики називають зміни шкірного покриву та внутрішніх органів, що обумовлено передчасним старінням організму. У світі близько 100 випадків захворювання цією хворобою, а на Вінниччині це єдиний випадок і скоріш за все це єдиний випадок в Україні!!! Іринка кожного дня бореться за життя. З раннього дитинства вона страждає від проблем, які виникають у людей літнього віку: облисіння, артрит, серцеві захворювання, інсульт. Для нормальної життєдіяльності окрім постійного лікування та реабілітації юній вінничанці постійно потрібні вітаміни. Сьогодні Іринкою зацікавились у Бостоні і медики дистанційно спостерігають за дівчинкою. Іринка знялась у передачі на канаті СТБ і представники каналу допомагають у періодичній діагностиці, за що їм велика дяка! 

Вдруге стартував соціальний проект «Жінка Вінниччини 2018»

Іринка може навчити нас жити однією миттю і насолоджуватися тим дорогоцінним часом, який було відведено кожному з нас для життя. Усі, кому небайдужа доля 7-річної дитини, можуть переказати кошти на рахунок матері, Химич Діана: ПриватБанк 4149 4978 6719 3940, (0966922697).

Вдруге стартував соціальний проект «Жінка Вінниччини 2018»



Переглядів: 3624
Поширень: 0