Сьогодні, 27 лютого, у NGO-хабі відбулося підбиття підсумків проекту «Пітчинг Вінниця 2017». Проект реалізували в рамках програми «Активні громадяни» від Британської Ради в Україні. На конкурс подали 159 заявок, з яких комісія обрала 31 для втілення у життя. Уповноважена Уряду з питань прав людей з інвалідністю Раїса Панасюк вручила подяки усім, хто долучився до реалізації проектів.

Переможці реалізували проект «Маленькі спортсмени», облаштували інклюзивну кімнату в одній із вінницьких шкіл, провели інклюзивний спектакль «Пори року або Yes, I can», фестиваль «Вінбукфест», придбали вуличні тенісні корти, облаштували лавочку з зарядним пристроєм на набережній, сенсорну кімнату у дитячому садку, провели «Уроки захисту прав споживача» для близько 100 учнів 9-11 класів, фестиваль «Гастрогід» та інші проекти.

«Сьогодні ми підбиваємо підсумки проекту «Пітчинг Вінниця 2017». Нас запитували чому піца, тому що піца – це ніби наше місто, а уже наповнення його вкладає кожен із нас. Як ми її наповнимо, таке життя будемо мати. Якщо ми об’єднаємо свої зусилля, життя буде непередбачувано гарне. «Пітчинг» - термін, запозичений у кіноіндустрії, означає невелику презентацію проекту для залучення інвесторів», - зазначила Уповноважена Уряду з питань прав людей з інвалідністю Раїса Панасюк.

У Вінниці підбили підсумки проекту «Пітчинг Вінниця 2017»

Вінниця – одне із дев’яти міст, яке долучилося до програми «Активні громадяни» від Британської Ради в Україні. Та тільки у нашому місті, навколо впровадження проекту вдалося об’єднати представників влади, громади та бізнесу. З міського бюджету було виділено – 284 097 грн, депутатський корпус надав понад 109 тис. грн, бізнес 77 тис. грн, 8000 грн громадські організації та благодійний внесок від Британської ради - 200 тис. грн. Секретар міської ради Павло Яблонський, під час підбиття підсумків проекту, зазначив, що це гарний приклад того, як створюються і реалізовуються проекти у Вінниці.

У Вінниці підбили підсумки проекту «Пітчинг Вінниця 2017»

«Хочу передати слова вітання від міського голови Сергія Моргунова, який підтримував цю ініціативу. Саме завдяки його підтримці з міського бюджету було виділено 284 097. грн. Коли ми були присутні на реалізації фінального проекту, музичного спектаклю «Пори року», нас переповнювали почуття. Ми всі разом зробили дійсно гарну справу. Це чудовий приклад співпраці влади та громади», - каже секретар міської ради Павло Яблонський.

У Вінниці підбили підсумки проекту «Пітчинг Вінниця 2017»



Переглядів: 2623
Поширень: 0