#Звіти_наживо – якщо вам є що запитати у влади

Уже сьогодні у перший заступник голови Вінницької ОДА відзвітує громаді наживо!

Увечері о 19:20 на UA: Суспільне мовлення в партнерстві з Громадський рух ЧЕСНО стартує всеукраїнський медіа-проект #Звіти_наживо, покликаний змінити застарілий формат звітування посадовців на інтерактивне інтерв’ю у прямому ефірі телеканалу ВІНТЕРА.

Також дивіться трансляцію на нашій сторінці у Facebook

Перший заступник голови Вінницької ОДА Гижко Андрій Петрович протягом 52 хвилин розповість громаді про результати своєї роботи та відповість на ВАШІ запитання!

Якщо вам є що запитати у першого заступника голови Вінницької ОДА, напишіть пост чи коментар, де зазначте суть питання і хештег #Запитай_Гижка.

Ведучі озвучать найцікавіші запитання у прямому ефірі!

#Звіти_наживо: сьогодні в ефірі ВІНТЕРА звітуватиме перший заступник вінницької ОДА Андрій Гижко

Якщо протягом ефіру у вас виникне додаткове питання – поставте його, зателефонувавши (0432) 55-29-92 (вартість дзвінків згідно з тарифом вашого оператора).

Цей проект передбачає незвичний формат. Питання ставитиме не лише ведучий, але і журналісти, запрошені в студію, експерти та жителі області. Гостем звітів наживо на Вінниччині буде перший заступник голови Вінницької ОДА Гижко Андрій Петрович. Ми не надаємо майданчик для піару в ефірі, а створюємо умови для об’єктивного і реального висвітлення роботи місцевої влади. Наше завдання, як суспільного мовника — запросити до дискусії, залучити громаду до обговорення важливих для регіону питань. Ми хочемо, щоб громадяни звикали вимагати виконання обіцянок у представників влади”, – зазначає продюсер філії Віктор Мозалевський.

#Звіти_наживо дивіться 23 березня о 19:20 на телеканалі ВІНТЕРА.



Переглядів: 1627
Поширень: 0