2 квітня пройшов фінал IV Фестивалю кіноремейків «Шведінг». Під час заходу обирали найкраще відео команд, що брали участь у фестивалі. Цього разу «Шведінг» був приурочений до Дня сміху.

Нагадаємо, що методом жеребкування кожна команда витягла назву фільму, на який її учасники повинні були зняти кіноремейк протягом 96 годин. Особливістю стало те, що команди прорекламували у стрічці певний побутовий предмет, що дістався разом з фільмом у жеребі.

У фестивалі взяли участь 13 команд, які відзняли кіноремейки на популярні фільми. У номінації «Краща чоловіча роль» перемогу отримала команда «Movers and shakers». «Краща жіноча роль» дісталась команді «Level up».

Стали відомі назви команд-переможців IV фестивалю кіноремейків «Шведінг»

У номінації «Кращий звуковий супровід» перемогла команда «Soul шпрот», «Краща режисерська робота» – команда «Creative corporation». «Кращий реквізит– команда «Norrys don’t worries», «Креативність» – команда «Академія мод та дизайну».

Організатори заходу: відділ у справах молоді та туризму Вінницької міської ради, КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання», Вінницька молодіжна рада.

Спонсори: Кав’ярня «Starvin»; Кав’ярня «Turman»; Кав’ярня «DABL»; Панорамний відео оператор Вадим Козак; Квест-проект «ІЗОЛЯЦІЯ».

Стали відомі назви команд-переможців IV фестивалю кіноремейків «Шведінг»

Головним переможцем стала команда «Ми із меда» з ремейком на фільм «Лікар Дулітл», які отримали головний приз 5000 гривень від відділу у справах молоді та туризму, подарункові сертифікати та статуетки «Оскар».

Стали відомі назви команд-переможців IV фестивалю кіноремейків «Шведінг»

Приз глядацьких симпатій отримала команда «Без ПДВ» Вінницького відділення Київського фінансово-економічного коледжу Національного університету державної податкової служби України з ремейком на фільм «Рембо». Їм дісталась статуетка «Оскар», подарункові сертифікати та приз в 1000 гривень.



Переглядів: 3532
Поширень: 0