Фонтан Roshen дає старт сезону 2018 року

Найбільший у Європі та найвидовищніший у світі фонтан Roshen запрошує 21 квітня на відкриття сезону 2018 року.

Україна багата сильним, патріотичним, незалежним, вільним та працелюбним народом, який своїм незламним духом, мужністю та вірою завжди перемагав ворога та негаразди.

В нашій країні є люди, організації, громади, які зосередивши свої зусилля на реалізації проектів змінюють нашу ментальність і вселяють Віру у власну країну та наближають нас до мрії - Квітучої, Вільної,Європейської України!

Свій восьмий сезон роботи фонтан Roshen розпочне 21 квітня із закликом до кожного українця повірити у власні сили та в Україну, тож – «Віримо в Україну!».

Концертна програма буде представлена найкращими хітами українського поп-рок гурту «Антитіла», який цього року відзначає своє 10-річчя на чолі із фронтменом гурту Тарасом Тополею.

Не менш цікавим буде й виступ рок-гурту «БезОбмежень», які відзначились виконанням хокейного гімну та співпрацею з кіноіндустрією.

На відвідувачів вечора очікуватиме й зустріч із кращою рок-групою України в 2017 році за версією YUNA; кращим альтернативним проектом 2016 і 2017 року за версією M1 Music Awards - українським музичним гуртом The Hardkiss.

Кульмінацією вечора стане запуск найкращого у світі - фонтану ROSHEN

Тож, не пропустіть - відкриття сезону роботи ФОНТАНУ ROSHEN у 2018 році відбудеться 21 квітня.

Місце зустрічі - Набережна ROSHEN. Початок о 19:00.



Переглядів: 7706
Поширень: 0