16 травня, у Вінницькому міському палаці мистецтв привітали переможців конкурсу «Ярмарок фахових сподівань», вручили їм відзнаки «Подільська Вікторія» та фінансову винагороду. На церемонії нагородження був присутній Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Упродовж 17 років в рамках акції «Ярмарок фахових сподівань» загальноміського проекту «Ім’я в освіті міста» проводиться конкурс «Кращий навчально-методичний посібник». Цього року переможців визначили у шістьох номінаціях: «Навчально-методичний посібник», «Позакласна та виховна робота», «Соціально-психологічна робота, «Дидактичні ігри», «Електронно – освітній ресурс» та «Навчально-методичний посібник закладів дошкільної освіти».

Відзначили кращих освітян в рамках конкурсу «Ярмарок фахових сподівань»

На розгляд журі було представлено 81 навчально-методичний посібник від закладів загальної середньої, позашкільної та дошкільної освіти. Їх авторами стали 153 педагогічні працівники. Серед них перемогу вибороли 36 навчально-методичних посібників, авторами яких є 93 педагогічні працівники. 60 посібників автори представили в ході другого етапу конкурсу у вигляді усних презентацій. У кожній номінації було визначено переможців та обрано нових володарів відзнаки «Подільська Вікторія».

«У травні вся педагогічна спільнота підбиває підсумки навчального року. Наша освіта з такими прекрасними, талановитими педагогами зможе реалізувати усі реформи. І ми дійсно впровадимо ту нову українську школу, яку від нас так чекають. Бажаю вам усім гарного закінчення навчального року», - звернулася до освітян директор департаменту освіти Вінницької міської ради Оксана Яценко.

Нагороду «Подільська Вікторія» та грошові сертифікати на 10 тис. грн отримали три педагоги. Учитель інформатики комунального закладу «Фізико – математична гімназія № 17 Вінницької міської ради» Алла Порхун розробила навчально-методичний посібник «Розробка матеріалів ІІ семестру курсу інформатики 5-го класу за новою програмою в online системі дистанційної підтримки навчання у школах, ліцеях та гімназіях України disted.edu.vn.ua».

Відзначили кращих освітян в рамках конкурсу «Ярмарок фахових сподівань»

Ще одну нагороду отримала заступник директора з виховної роботи комунального закладу «Вінницький міський палац дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної» Наталія Підлісна за навчально-методичний посібник «Виховання патріотичних почуттів та соціалізація дитини в умовах табору з денним перебуванням дітей».

Нагороду «Подільська Вікторія» отримала також завідувач комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад №72 Вінницької міської ради» Наталія Волкова. Вона розробила навчально-методичний посібник «Ознайомлення дошкільників з фракталами».

Відзначили кращих освітян в рамках конкурсу «Ярмарок фахових сподівань»

Привітав освітян і Вінницький міський голова Сергій Моргунов: «Ви освітянська еліта найкомфортнішого міста України Вінниці. Сьогодні ми живемо у світі інновацій і прогресу. Те, що ви берете участь у такому серйозному конкурсі, готуєте методичні матеріали, які відповідають вимогам часу, говорить про ваше прагнення розвиватись і йти в ногу з часом.  Якщо ми хочемо якісну і гарну освіту, то ми маємо в першу чергу самі робити все для цього. Важливо, щоб ми берегли те, що уже досягли у всіх сферах діяльності. Я бажаю вам, щоб діти, у яких ви вкладаєте свої знання та любов, повертали вам їх сторицею, аби ваші учні пишалися вами», - побажав вінницьким освітянам Сергій Моргунов.



Переглядів: 3502
Поширень: 0