Уже цієї п’ятниці, 22 червня, о 19:20 у прямому ефірі телеканалу “ВІНТЕРА” відбудеться четвертий випуск #Звіти_наживо, присвячений проведенню ремонтів дорожнього покриття. Протягом 52 хвилин начальник Служби автомобільних доріг у Вінницькій області Ігор Корольчук розкаже про результати роботи за 2017 рік та відповідатиме на запитання громадян та журналістів.

Команда Суспільного за участі Громадського руху ЧЕСНО поставить чиновникам, відповідальним за проведення ремонтних робіт на дорогах, питання про планові ремонти доріг, якість дорожнього покриття, пріоритетність ремонтів у області, розмір фінансування та дотримання міжнародних стандартів ремонтних робіт.

У самому обласному центрі місцева влада взяла курс на ремонт доріг, однак не можна сказати, що стовідсотково робота виконана. По області проблемних ділянок багато, особливо це стосується доріг місцевого значення. Там автошляхи не бачили свіжого асфальту десятки років, а навантаження на полотно зростає, особливо під час польових робіт.

Ми запитаємо у нашого гостя, коли чекати капітального ремонту ділянки дороги Львів-Одеса, що пролягає через Вінницьку область. Що із обіцяного було виконано минулого року та що заплановано на поточний і наступні роки?

Поговоримо про підхід у виборі підрядників та дізнаємось, хто перевірятиме якість виконаних робіт. Піднімемо також таке важливе питання, як підпорядкування доріг в умовах децентралізації,” – зазначив продюсер Вінницької філії Віктор Мозалевський.

У червневому випуску #Звіти_наживо посадовці звітуватимуть українцям про ремонт доріг

Поставити своє запитання можна завчасно у соціальній мережі Facebook за хештегом #Запитай_Корольчука та протягом прямого ефіру за телефоном студії телеканалу “ВІНТЕРА” (0432)552992 (вартість дзвінків згідно з тарифом вашого оператора).

Команда UA: СУСПІЛЬНЕ МОВЛЕННЯ та Громадський рух ЧЕСНО продовжують всеукраїнський проект #Звіти_наживо, покликаний змінити застарілий формат звітування посадовців на інтерактивне інтерв’ю у прямому ефірі регіональних філій НСТУ.

Наступні #Звіти_наживо стосуватимуться таких тем:

Липень — голови ОТГ, мери малих міст,
Серпень — реформа освіти,
Вересень — медична реформа,
Жовтень — початок опалювального сезону,
Листопад — бюджети міст,
Грудень — звіти мерів обласних центрів за 2018 рік.



Переглядів: 1680
Поширень: 0