18 червня у приміщенні вінницького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС відбулися урочисті заходи з нагоди 18 річниці створення служби.

В урочистостях взяли участь заступник міського голови Сергій Тимощук, начальник Регіонального сервісного центру МВС у Вінницькій області Євген Іщук, Голова Вінницької обласної організації ПАП ОВС Михайло Бондарчук.

Юрій Педос привітав експертів - криміналістів з професійним святом

Як розповів директор Вінницького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру Микола Лайтер, вінницький криміналістичний підрозділ є одним з найбільших структурних підрозділів системи МВС. Фахівці центру проводять більше 50 видів експертиз та досліджень. Він привітав своїх підлеглих з 18 річницею створення служби.

Юрій Педос привітав експертів - криміналістів з професійним святом

В свою чергу з вітальним словом до присутніх звернувся керівник ГУНП Вінниччини Юрій Педос. Він зазначив, що експерти надають суттєву допомогу підрозділам поліції у розкритті злочинів, викритті правопорушників та створенні доказової бази. Завдяки комплексній роботі експертів, слідчих та працівників карного розшуку досягається позитивний результат у розкритті кримінальних проваджень. Керівник обласної поліції побажав присутнім добра, миру, успіхів, здоров’я.

Юрій Педос привітав експертів - криміналістів з професійним святом

За зразкову роботу правами Вінницької міської ради, Національної поліції у Вінницькій області, регіонального сервісного центру експерти були нагороджені подяками.



Переглядів: 2008
Поширень: 0