Проклали асфальт на вулиці Гонти, Липовецькій, Марка Вовчка. Вартість дорожнього полотна – 11 мільйонів гривень, які профінансувала Вінницька кондитерська фабрика. В цілому підприємство уклало із містом цілий інвестиційний портфель на загальну суму у 300 млн. грн. Із них 10 % відсотків виділено саме на нову дорогу.

Вінницька кондитерська фабрика інвестує гроші у розвиток міста

Раніше, кажуть мешканці цього промислового району, тут була не дорога, а напрямок. Великі вантажівки, які курсують до заводів і складів, асфальт розбили. Відповідно, було 22 тисячі квадратних метрів суцільних ям та вибоїн. Тепер на ділянку новенького покриття приїхав дивитись Вінницький міський голова Володимир Гройсман.

Нову сторінку розвитку мікрорайону розпочали інвестори – кондитерська фабрика, тут знаходиться база підприємства та частина потужностей. Директор Олександр Білик каже: вони у міста мало не випрошували можливість будувати дорогу. На це бізнесмени виділили 11 мільйонів гривень – це 10% від загальної суми інвестицій до фонду розвитку міста.

За кілька тижнів тут має з’явитись і сучасне освітлення та тротуари.

Далі грошей із Вінницької кондитерки підкинуть на мікрорайон Поділля. Це 8 млн грн. на нову електричну підстанцію. Повна сума інвестиційних коштів – 300 млн.грн.

Фото з сайту:
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1071477&page=52


Переглядів: 8108
Поширень: 0