ДТП

Внаслідок зіткнення трьох автомобілів постраждали десятеро людей. Четверо загинули, серед яких двоє дітей.

Аварія сталася 3 липня близько четвертої години ранку. На автодорозі Стрій – Тернопіль – Кіровоград – Знам’янка поблизу села Озеро Немирівського району.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «ВАЗ – 21150», рухаючись у напрямку Гайсина, під час обгону мікроавтобусу «Мерседес Вито», який рухався попереду, не вибрав безпечної відстані, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Форд Фокус» та мікроавтобусом, який намагався обігнати.

Внаслідок зіткнення автомобіль «ВАЗ – 21150» викинуло у кювет, де він загорівся. У салоні машини знаходився водій та троє пасажирів - жінка і двоє дітей. Водій, жінка та трирічний хлопчик загинули на місці пригоди. Встановлено, що вони жителі міста Тернопіль і їхали на відпочинок.

У салоні мікроавтобусу «Мерседес Вито», за кермом якого знаходився 35-річний вінничанин, перебували в якості пасажирів дві жінки та четверо неповнолітніх дітей, які з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості госпіталізовані до реанімаційного відділення немирівської лікарні. Під час надання медичної допомоги 8-річний хлопчик, житель Калинівського району, помер.

ДТП

В автомобілі «Форд Фокус» їхала сім’я з м. Хмельницького з двома неповнолітніми дітьми. Вони не постраждали. Дітям надається психологічна допомога.

За фактом ДТП порушена кримінальна справа за ч.3 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Проводиться розслідування.



Переглядів: 12617
Поширень: 0