2-річна дівчинка, залишена матір’ю без догляду, загинула страшною смертю. За словами начальника Гайсинського РВ УМВС Андрія Піхоцького, повідомлення надійшло по лінії 102 від охоронника одного з гайсинських підприємств.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Міліція з’ясувала, що дівчинку привезла на територію підприємства її мати, 23-річна жителька одного з сіл району. Близько 23 години молода жінка разом з дитиною приїхала … на побачення до чоловіка, який працював тут охоронником.

Залишивши доньку в приміщенні сторожової охорони, жінка проводила час разом з коханцем. Дівчинка заснула, але серед ночі прокинулася і , не знайшовши мами, злякалася та почала плакати. Дитя кликало маму, штовхало двері. На дитячий крик до приміщення забіг сторожовий пес та накинувся на дівчинку…

Розтерзане тільце дівчинки горе-матір та її друг виявили близько 5-ї години ранку.

Вирішується питання про притягнення матері до кримінальної відповідальності відповідно до ст. 166 КК України ( злісне невиконання батьками встановлених законом обов\'язків по догляду за дитиною , що спричинило тяжкі наслідки) .

За такий злочин жінці загрожує до п’яти років позбавлення волі.



Переглядів: 8840
Поширень: 0