7 липня близько 22.50 на автошляху «с. Серебрія-Бершадь» неповнолітній водій мотоцикла «МТ-11» рухаючись по польовій дорозі на околиці села Серебрія не впорався з керуванням та виїхав на узбіччя. В результаті мотоцикл перекинувся.

Хлопець повертався із святкування народного свята Івана Купали та перебував у стані алкогольного сп’яніння. На момент аварії в мотоциклі знаходилися ще двоє його друзів, які залишилися неушкодженими. На жаль, для водія травми, отримані в результаті падіння з мотоцикла виявилися несумісні із життям, хлопець помер під час надання медичної допомоги по дорозі до лікарні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження по ч.2 ст.286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Наразі міліціонери з’ясовують всі обставини автопригоди. Триває слідство.

За повідомленням прес-служби УДАІ за шість місяців цього року на території Вінницької області зареєстровано 204 автопригоди з потерпілими, під час яких 35 людей загинули і 204 травмовані.

Із настанням весняно – літного періоду на дорогах збільшується кількість двоколісного транспорту, що призводить до зростання чисельності аварій за участі водіїв мотоциклів, мопедів та скутерів. В цьому році на території області вже скоєно 20 автопригод з вини водіїв мототранспорту, в тому числі 14 ДТП з потерпілими, під час яких 4 людей загинули, а 11 травмовані.

Основні причини скоєння автопригод за участі водіїв мототранспорту: перевищення безпечної швидкості, порушення правил маневрування, керування в нетверезому стані та виїзд на смугу зустрічного руху.



Переглядів: 4267
Поширень: 0