З заявою про зникнення своєї 73-річної матері до Вінницького райвідділу міліції 7 березня звернулась її дочка. Заявниця повідомила, що з 10 січня втрачений зв\'язок з її матір’ю, яка мешкала в селі Сокиринці Вінницького району. Чоловік зниклої пенсіонерки запевняв, що вона поїхала до Росії.

Аби перевірити, де насправді пенсіонерка, і чому не виходить на зв’язок з рідною дочкою, за місцем її проживання виїхали працівники слідчо-оперативної групи міліції. Поспілкувавшись з 88-річним чоловіком зниклої, у працівників міліції виникли підозри щодо її подорожі у сусідню державу, і вони вирішили оглянути помешкання літнього подружжя. Це не сподобалось господарю будинку, він помітно занервував, особливо, коли оперативники зайшли до підвального приміщення.

На Вінниччині у селі Сокиринці 88-річний дід вбив сокирою 73-річну бабку

Як розповів начальник Вінницького РВ УМВС України у Вінницькій області Віктор Сидоренко, розчленоване тіло господарки працівники міліції викопали з ями у підвальному приміщенні домогосподарства. Господар будинку, з яким загибла прожила у шлюбі 17 років, розповів міліціонерам, що вбив дружину ще на початку січня під час побутової сварки. Обухом сокири він вдарив її по голові. Аби приховати сліди злочину та уникнути покарання, пенсіонер вирішив позбутися тіла дружини. Для цього він розчленував її та замурував у підвалі.

На Вінниччині у селі Сокиринці 88-річний дід вбив сокирою 73-річну бабку

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За такий злочин передбачено покарання до 15 років ув’язнення. Пенсіонеру оголошено про підозру. Зважаючи на вік підозрюваного, суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.



Переглядів: 5116
Поширень: 0