В громадській приймальні обласної податкової служби відбувся особистий прийом громадян за участі голови комісії з реорганізації ДПА у Вінницькій області Ірини Зленко. За відведений час з керівником податківців регіону мали змогу поспілкуватись всі бажаючі мешканці краю.

Питання, що порушувались під час прийому, стосувалися відшкодування податку на додану вартість, порушення законодавства про працю на одному з підприємств області, створення та використання схем ухилення від оподаткування окремими підприємцями у сфері пасажирських перевезень. Частину проблемних питань було розглянуто та опрацьовано відразу під час прийому. Інші - потребують додаткових заходів. Приміром для перевірки правильності нарахування зарплати та сплати відповідних податків і зборів вирішено створити відповідні робочі групи, залучивши представників органів місцевого самоврядування, інших контролюючих органів.

Підвищення ефективності, збалансованості та прозорості діяльності державної податкової служби на сьогодні є найбільш актуальним та важливим завданням. Як зауважив Голова ДПС України Олександр Клименко, податкова служба має бути відкрита в першу чергу для тих, хто готовий щось робити для зміни ситуації на краще, для будь-яких конструктивних новацій, для тих, хто критикує конструктивно і пропонує реальну альтернативу. Тож активно працюючи в цьому напрямку, очільниця податкової служби області пропагує відкритість спілкування з громадськістю і готова вислухати кожного, хто має проблемні питання, пов‘язані з податками. З цією метою Ірина Зленко розширила графік роботи Громадської приймальні. Відтепер платники податків мають змогу особисто поспілкуватись з головою комісії з реорганізації ДПА у Вінницькій області щосереди попередньо записавшись на прийом за номером телефону ( 0432) 59-23-68.

Відділ масово-роз‘яснювальної роботи та звернень громадян ДПА у області


Переглядів: 3995
Поширень: 0