Сьогодні Володимир Гройсман озвучив прийняте ним рішення про те, щоб питання гуманітарної сфери, які раніше були розподілені між двома заступниками, об’єднати в один блок і призначити куратором цього блоку Андрія Реву. Відповідно до цього рішення кількість заступників буде скорочено до п’яти, а Валентина Балицька, яка до цього займала посаду заступника міського голови, - буде переведена на іншу посаду. Рішення пов’язане з оптимізацією організаційної структури виконавчих органів міської ради відповідно до прийнятої восени Стратегії розвитку міста «Вінниця – 2020».

Нагадаємо, що стратегія передбачає п’ять пріоритетів: розвиток громадянського суспільства і системи управління, економіка, інфраструктура, гуманітарна сфера та публічний простір. Відтепер за заступниками міського голови буде персонально закріплено не тільки виконання оперативних, а й стратегічних задач відповідно до пріоритетів Стратегії.

Відтак, перший заступник мера Володимир Кістіон куруватиме питання інфраструктурного розвитку, Володимир Слишинський – впровадження технологій електронного врядування та вдосконалення системи адміністративних послуг, Валерій Коровій – економічний блок, Сергій Матусяк – розвиток публічного простору. А всю гуманітарну сферу - Андрій Рева, який до цього відповідав за соціальний блок та охорону здоров’я.

«Я перш за все хочу подякувати Валентині Євгеніївні за роботу, виконану на посаді мого заступника, – сказав під час оголошення колективу кадрових ротацій Володимир Гройсман. – А щодо того, як я бачу нашу подальшу роботу, то ми маємо чіткі плани і задачі по кожному з пріоритетів Стратегії. І я вважаю, що сьогодні на часі організаційні рішення, які підвищать ефективність виконання наших стратегічних планів».​



Переглядів: 5806
Поширень: 0