Нещодавні опозиціонери, які ще взимку розповідали вінничанам зі сцени нашого місцевого Євромайдану про корумповану владу попередників і про те, якою ця влада повинна бути «для народу», уже встигли самі пригрітися у керівних кріслах. І настільки ці крісла здалися теплими, що зайве не гають часу, аби дати посидіти у них і своїм нащадкам.

Людмила Щербаківська, керівник обласного осередку партії «Батьківщина», яка встигла за півтори місяці на посаді заступника губернатора вляпатися у скандал із передвиборчими «чорнушними» газетками проти Петра Порошенка, може порадіти одразу за двох своїх діточок.

Як повідомляє ВінницяОК, віднедавна заступником директора Вінницького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Віталія Давиденка стала випускниця Одеської національної юридичної академії Діана Кес. Діана Геннадіївна, до речі, - депутат Жмеринської районної ради по багатомандатному виборчому округу від Жмеринської районної організації політичної партії Всеукраїнське об\'єднання "Батьківщина".  Щоправда, на сайті Жмеринської райради пані Діана значиться під іншим прізвищем, дівочим  – Щербаківська. І це не співпадіння - дівчина є донькою Людмили Щербаківської, заступника вінницького губернатора з гуманітарних питань.

Материнське щастя Людмили Щербаківської: доньку – у керівники Фонду соцстрахування, зятя – в управління комунальної власності

Діані Кес усього навсього 23 роки, а в неї уже чотири роки депутатського стажу, пише Вінниця.info. До речі, на посаді заступника директора відділення Фонду соцстрахування Діана Кес змінила Тетяну Бабій, яка так вчасно перейшла на посаду начальника Департаменту охорони здоров’я та курортів області.

Материнське щастя Людмили Щербаківської: доньку – у керівники Фонду соцстрахування, зятя – в управління комунальної власності

Однією донькою Людмила Щербаківська не обмежується. ВінницяОК пише, що до родинного чиновничого кола приєднався також зять заступника губернатора – Богдан Кес. Він тепер працює в оргвідділі Управління спільної комунальної власності територіальних громад Вінницької області.

Материнське щастя Людмили Щербаківської: доньку – у керівники Фонду соцстрахування, зятя – в управління комунальної власності

Ми ніяким чином не піддаємо сумніву професійні якості новопризначенців, це, як відомо, час покаже. А Людмилі Щербаківській з дітьми можна тільки позаздрити – це ж як комфортно працювати, коли тебе оточують такі рідні люди. І як мінімум, поки президент не розпочне кадрові ротації у регіонах, а за правилами, слідом за губернаторами мають йти у відставку й заступники, цим часом можна сповна насолодитися.



Переглядів: 15659
Поширень: 0