Про це Президент України написав у своїй сторінці у Facebook:

Міхеїл стане представником України за кордоном та, одночасно, представником міжнародної спільноти в Україні. Ми впевнені, що саме він зможе налагодити двосторонню комунікацію між Україною та світом з питань реформ — залучити найкращий іноземний досвід та гідно представляти нашу роботу за кордоном.

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 78/2015

Про Дорадчу міжнародну раду реформ

3 метою залучення до впровадження реформ в Україні провідних іноземних діячів, які мають визнаний у світі найкращий практичний досвід реформування у відповідних сферах, згідно з пунктом 28 частини першої статті 106 Конституції України постановляю:

1. Утворити Дорадчу міжнародну раду реформ як консультативний орган при Президентові України, основним завданням якого є надання пропозицій і рекомендацій щодо здійснення в Україні реформ на основі кращого міжнародного досвіду.

2. Призначити головою Дорадчої міжнародної ради реформ Міхеіла СААКАШВІЛІ - Президента Грузії у 2004 - 2007 і 2008 - 2013 роках.

3. Голові Дорадчої міжнародної ради реформ внести пропозиції щодо формування персонального складу Ради та проект Положення про Дорадчу міжнародну раду реформ.

4. Главі Адміністрації Президента України забезпечити підготовку і подати в установленому порядку пропозиції щодо внесення змін до актів Президента України, що випливають із цього Указу.

5. Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Президент України Петро ПОРОШЕНКО

13 лютого 2015 року

 



Переглядів: 4261
Поширень: 0