У міській раді відбулись кадрові зміни. Сьогодні в. о. міського голови Сергій Моргунов представив колективу виконуючого обов’язки заступника міського голови, який куруватиме сфери економіки та фінансів, а також роботу з інвесторами, - Галину Якубович.

В. о. міського голови Сергій Моргунов 10 березня підписав розпорядження про призначення на посаду в. о. заступника міського голови з економічних та фінансових питань Галини Якубович. В подальшому її кандидатуру на черговій сесії мають затвердити депутати міської ради.

В органах місцевого самоврядування Галина Якубович працює з 1995 року. У 2007 році була призначена на посаду начальника управління економіки та інвестицій міськради, а у 2011 році, після реорганізації у виконавчих органах Вінницької міської ради, очолила однойменний департамент, де і працювала до призначення на посаду в. о. заступника міського голови. Відтепер вона буде відповідати за економіку та фінанси міста, а також залучення та супровід інвесторів, - той блок питань, якими до призначення головою Вінницької ОДА займався Валерій Коровій.

«Галина Анатолівна вже досить давно працює у нашій команді. Вона відмінний фахівець своєї справи. Сьогодні перед нею стоять ширші завдання і виклики, але завдання у всіх нас одне – працювати над реалізацією пріоритетів Стратегії розвитку «Вінниця-2020», щоб Вінниця була комфортним, європейським та сучасним містом. І кожен на своєму місці має докладати до цього зусилля. Тож відсьогодні Галина Анатолівна вже як в. о. заступника міського голови працюватиме над подальшим розвитком у Вінниці бізнесу та підприємництва, інвестиційної привабливості міста, а також займатиметься фінансовим напрямком. І у мене немає сумнівів, що зі своїми новими обов’язками вона справиться. А всі разом ми зможемо досягти тих завдань і результатів, які ставимо перед собою», - сказав в. о. міського голови Сергій Моргунов, представляючи колективу нового заступника.

«Обов’язки, покладені на мене, я буду виконувати з максимальною віддачею і відповідальністю, - говорить Галина Якубович. - Я знаю, що всі ми є однією командою, і всі ті виклики, які стоять перед нами, успішно подолаємо разом».



Переглядів: 3954
Поширень: 0