КП «Шляхове управління» вже розпочало весняне прибирання доріг. Наразі від так званого «змету», - залишків піскосоляної суміші, бруду та сміття, - очищено 75 % основних доріг міста. Однак підприємство ще не переводить всесезонну техніку в режим «літнього прибирання» повністю, адже синоптики прогнозують погіршення погодних умов з можливим снігом.

На сьогоднішній день більша частина техніки, яка задіяна у підмітанні доріг в теплу пору року, проходить техогляди та необхідні ремонти. Частина спецмашин вже готова до роботи і в найменш завантажені часи доби виходить на розчистку прибордюрної частини доріг від бруду і сміття. За даними департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради, наразі від «змету» вже розчищено 75 % доріг з асфальтним покриттям.

Триває і переобладнання техніки, яка задіяна у роботі в усі пори року. На літнє прибирання вже переоснащено чотири з восьми наявних у підприємства всесезонних одиниць техніки.

«Всесезонну техніку переобладнувати не поспішаємо. Весняна погода примхлива, на 19-20 березня прогнозується погіршення погодних умов з можливим випаданням снігу. Тому ми маємо бути готовими при необхідності вийти на розчистку доріг від снігу», - каже начальник відділу утримання об’єктів благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради В’ячеслав Хілінський.



Переглядів: 2819
Поширень: 0