13 грудня близько 9:30 надійшло повідомлення про те, що у с. Брицьке Липовецького району в ЗОШ І-ІІ ступенів через велике снігове навантаження сталося руйнування шиферного покриття на площі 500 квадратних метрів. Кріплення не витримало ваги снігового покриву.

Внаслідок надзвичайної події було призупинено навчання 32-х учнів школи. Роботи з відновлення перекриття ведуть бійці МНС.

На даний час вдалося демонтувати конструкцію даху на площі 125 квадратних метрів. За попередніми підрахунками, матеріальний збиток становить близько 20 тисяч гривень.

Як ми повідомляли раніше, 12 грудня у Вінниці в триповерховому будинку, що по вулиці Архітектора Артинова, 49, від снігу завалився дах.

13 грудня працівники ЖЕКу обіцяли  розпочати капітальний ремонт даху. Планують перекласти балки та накрити їх новими шифером. На всі роботи може піти від 5 до 10 днів. Все залежатиме від погодних умов. На час проведення ремонту усі мешканці зможуть жити у свої квартирах, жодної загрози їхньому життю чи здоров’ю не має.



Переглядів: 4203
Поширень: 0