Під час особистого прийому громадян у м. Козятині до начальника УМВС в області Віктора Русина звернулися зі скаргами та проблемами понад десяток жителів району. Здебільшого люди нарікали на затягування розслідування кримінальних проваджень слідчими, на бездіяльність працівників міліції, а також на невиконання рішень судів.

За такої кількості скарг від населення та відсутності дієвого діалогу з людьми, генерал Русин прийняв рішення про проведення комплексного інспектування оперативно-службової діяльності районного відділу міліції.

За словами заступника начальника УМВС полковника міліції Миколи Загорулька, який очолював перевіряючих з обласного управління міліції, інспектування виявило ряд недоліків в роботі козятинської міліції. За його результатами з займаної посади було звільнено заступника начальника райвідділу по громадській безпеці, керівника сектору дільничних інспекторів міліції. Ряд працівників притягнуті до дисциплінарної відповідальності за неналежне виконання службових обов’язків.



Переглядів: 4283
Поширень: 0