16 грудня з найбільшої солодкої крамниці України – заводу «Рошен» - виїхали з смачними подарунками величезні новорічні автівки, за кермом яких – посланці святого Миколая. Депутат обласної ради Олексій Порошенко під час спілкування із маленькими вінничанами сказав: «Святий Миколай зміг домовитися із Фондом Порошенко і понад 60 тисяч дітей Вінниччини отримають «миколайчики» до новорічних свят».

Олексій Порошенко привітав малечу Вінниччини зі святом

І вже до 19 грудня подарунки передані вінницькій малечі і дітям-сиротам, інвалідам та малозабезпеченим дітям області. Напередодні подарунки отримали і вихованці єдиного в області сільського Центру соціально-психологічної реабілітації молоді з функціональними обмеженнями в селі Гнатків Томашпільського району. В рамках програми «Діти-дітям» вихованців Центру приїхали привітати із новорічними святами школярі із сусідніх сіл Яланець (Томашпільський район) та Городківка (Крижопільський). Вихованці Центру підготували для гостей прекрасну святкову програму і навіть поставили виставу «Рукавичка». Натомість для них звучав саксафон та звучали пісні від гостей.

Олексій Порошенко привітав малечу Вінниччини зі святом

Депутат обласної ради Олексій Порошенко побував на святі та передав дітям «миколайчики» :

- Я радий, що можу у ці свята побувати у дитячих закладах та привітати дітей. Свято, яке сьогодні подарували всім нам у Гнаткові – унікальне. Бо дуже багато говорять про інклюзивну освіту, а на практиці –ми бачимо мінімум. Вихованці Гнаткова та школярі із Яланця та Городківки показали дорослим – що для спілкування немає меж і жодних перепон та обмежень. Така інтеграція необхідна сьогодні суспільству. Я щиро бажаю, щоб до кожної дитини, у ці нелегкі для країни часи, прийшов Святий Миколай. А новорічні свята були чарівними та веселими, мирними та щасливими.

Олексій Порошенко привітав малечу Вінниччини зі святом

Галина Ушакова, директор Центру соціально – педагогічної реабілітації у Гнаткові розповіла, із якою любов’ю та старанням її вихованці готували святкову програму та подарунки до свят: «Для когось зробити аплікацію чи якусь поробку - було складно, але в кожній власноруч зробленій речі - їхня душа та мрії. Діти із нетерпінням чекали, що до них приїдуть у гості діти та поважні гості.»

Самі ж вихованці Гнаткова попросили Святого Миколая привітати всіх дітей Вінниччини із святами та запросили до себе у гості. Адже мріють про нових друзів.



Переглядів: 6579
Поширень: 0