Близько 19 години до райвідділу міліції звернулась жителька села Новоселівка з тривожним повідомленням про зникнення дитини. Хлопець не повернувся додому, а самостійні пошуки батьків не дали результатів.

- Увесь особовий склад миттєво був піднятий по тривозі, - розповідає в.о. начальника Немирівського райвідділу міліції Микола Зразюк, - Створені пошукові групи разом з мешканцями села відразу розпочали ретельну перевірку Новоселівського водосховища, розташованих навкруги лісопосадок, найближчих сіл та доріг. Всі добре розуміли, що не можна втрачати ні секунди, адже з хлопчиком могло трапитись все що завгодно.

Обстеживши територію, неподалік річки працівники міліції знайшли велосипед хлопчика. Але жодного сліду дитини знайти так і не вдалось. Всю ніч пошуки дитини не припинялись, а зранку зниклий дав про себе знати, зателефонувавши батькам з сусіднього району.

Як з’ясувалось, прийшовши на водосховище подивитись на рибалок, підліток через густий туман втратив орієнтир та не зміг знайти дорогу додому. Блукаючи лісами та полями, хлопець пройшов близько 5 кілометрів та натрапив на село Маньківка Тульчинського району, де й звернувся по допомогу до людей.

Зараз юний мандрівник добре себе почуває та знаходиться вдома.



Переглядів: 4041
Поширень: 0