У всіх районах (Козятинський та Хмільницький райони виконують доручення спільно з містами Козятин та Хмільник) та 5 містах обласного значення визначені обʼєкти житлового будівництва, відведені земельні ділянки, виготовлена землевпорядна документація, розроблена проектно-кошторисна документація на будівництво нових житлових будинків або реконструкції та подальшої добудови незавершених будинків.

Розпочато нове будівництво житлових будинків та виконано до 70% обсягу будівельно-монтажних робіт в Бершадському, Гайсинському, Крижопільському, Липовецькому, Літинському, Могилів-Подільському, Мурованокуриловецькому, Погребищенському, Томашпільському, Тростянецькому, Шаргородському, Ямпільському районах та м.Ладижині .

В той же час, за даними управління капітального будівництва облдержадміністрації, в Барському, Вінницькому, Калинівському, Оратівському, Піщанському, Теплицькому, Тиврівському, Тульчинському, Чечельницькому, Чернівецькому районах проводиться добудова незавершеного будівництва та перепрофілювання існуючих будівель під доступне житло.

Для довідки:
Протягом 2013 року облдержадміністрацією подано, а Міжвідомчою комісію Мінрегіону погоджено для участі у програмі 15 житлових будинків. Це 28 кв. в с.Агрономічне Вінницького району, 24 кв. в м.Тульчині, 9 кв. в Оратові, 65 квартирний в м.Козятині, 8 квартирні житлові будинки в смт.Крижополі, м.Погребище, смт.Томашпіль, м.Жмеринка, м.Бершадь, м.Шаргород, смт.Літин та м.Гайсин, а також 12 кв. в м.Липовець, 24 кв. в м.Ладижин та 50 кв. в смт.Тиврові.



Переглядів: 3336
Поширень: 0