17 червня у Калинівській районній лікарні лікар-анестезіолог наніс смертельні ножові поранення своєму керівнику. Попередньо встановлено, що 62-річного лікаря за неналежне виконання службових обов’язків відсторонили від роботи. Ображений чоловік вирішив помститися.

До Калинівського райвідділу міліції надійшла інформація від лікаря районної лікарні про те, що у хірургічному відділенні один лікар вбив іншого.

Як розповів перший заступник начальника калинівської міліції Володимир Білаш, підозрюваного 62-річного лікаря міліціонери затримали у лікарні. Він чекав приїзду правоохоронців.

У Калинівці лікар-анестезіолог вбив свого керівника через відсторонення від роботи

Зі слів затриманого, в.о. завідувача відділення анестезіології він вбив, аби помститися.

За попередніми матеріалами слідства, цього дня лікар з 40-річним стажем дізнався, що він наказом головного лікаря відсторонений від виконання службових обов’язків за порушення службової дисципліни та етики спілкування з пацієнтами та медперсоналом. Цей наказ був виданий на підставі доповідної записки потерпілого. Дізнавшись про це, лікар завдав ударів ножем своєму керівнику.

У Калинівці лікар-анестезіолог вбив свого керівника через відсторонення від роботи

На тілі 44-річного потерпілого експерти-криміналісти виявили два ножових поранення в області грудей та черевної порожнини. Лікарі намагалися врятувати життя своєму колезі, але поранення виявилися несумісними з життям. Знаряддя вбивства вилучено та відправлено на експертизу. Зі слів підозрюваного, цим кухонним ножем він відкривав консерви на роботі.

У Калинівці лікар-анестезіолог вбив свого керівника через відсторонення від роботи

Лікар затриманий за підозрою у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження. За таке правопорушення передбачено покарання до 15 років позбавлення волі.



Переглядів: 13413
Поширень: 0