21 червня в селі Ометинці Немирівського району 55-річний водій «Фольцвагена» не справився з керуванням та здійснив наїзд на пішоходів. В результаті дорожньо-транспортної пригоди троє потерпілих з різними тілесними ушкодженнями були госпіталізовані.

Попередньо встановлено, що 21 червня близько першої години ночі 55-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем «Фольксваген» в стані алкогольного сп’яніння, здійснив наїзд на пішоходів, які поверталися з клубу.

У Немирівському районі п\'яний водій травмував 4 перехожих

В результаті дорожньо-транспортний пригоди до лікарні потрапили троє потерпілих віком 16, 17 та 24 роки. На наступний день за медичною допомогою звернувся ще один 16-літній учасник ДТП.

Слідчим відділенням міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Переглядів: 2558
Поширень: 0