Вчора близько 4 години ранку у м. Шаргороді по вулиці Леніна сталося зіткнення двох автомобілів «ВАЗ-2110» та молоковоза. В результаті дорожньо-транспортної пригоди загинуло двоє пасажирів «ВАЗу», ще троє осіб госпіталізовані.

Як повідомив начальник відділу Слідчого управління УМВС Олександр Тютюник, за попередніми даними слідства, водій «ВАЗ-2110» не справився з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з молоковозом.

В результаті зіткнення 21-річний пасажир «ВАЗу», який перебував на передньому сидінні, загинув на місці пригоди, 19-річна дівчина померла в реанімаційному відділенні районної лікарні.

На Вінниччині "десятка" в\'їхала в молоковоз. Двоє загиблих, ще троє у лікарні

21-річний водій ВАЗу та ще двоє пасажирок з різного ступеню травмами госпіталізовані. Усі потерпілі – місцеві жителі.

Водій молоковоза не постраждав.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відповідно до ч.2 ст.286 КК України Слідчим управлінням УМВС відкрито кримінальне провадження (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

На Вінниччині "десятка" в\'їхала в молоковоз. Двоє загиблих, ще троє у лікарні

Слідством з’ясовуються причини дорожньо-транспортної пригоди, призначено ряд експертиз, проводяться слідчі дії.

Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від п\'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.
 



Переглядів: 3765
Поширень: 0