8 липня працівники козятинської міліції затримали місцевого жителя, який з обрізом мисливської рушниці погрожував вбивством односельцю. Тримаючи зброю біля скроні потерпілого, п’яний правопорушник вистрілив угору.

Як розповів начальник Козятинського райвідділу міліції Геннадій Ткачук, до райвідділу надійшло повідомлення про те, що на подвір’ї одного з приватних будинків невідома особа вчиняє хуліганські дії. Слідчо-оперативною групою, яка прибула на виклик, на подвір’ї був виявлений обріз мисливської рушниці, у стволі якого знаходилась стріляна гільза 16 калібру.

Чоловік, який знаходився на подвір’ї розповів, що щойно господар будинку намагався його вбити. Його слова підтвердили свідки. 58-річного підозрюваного правоохоронці затримали у будинку. Він знаходився в стані алкогольного сп’яніння.

Як з’ясувалося, більше місяця тому 35-річний потерпілий у кафе посварився з дочкою затриманого. Чоловік і жінка відпочивали у різних компаніях, коли між ними виникла сварка. Про це жінка розповіла батькові. Він вирішив помститися. Домовившись про зустріч біля місцевого ставку, чоловік дістав обріз та, погрожуючи вбивством, вимагав вибачень від кривдника. Порозумівшись, чоловіки домовились відзначити примирення дома. Під час розпиття алкогольних напоїв вже між ними виникла суперечка, під час якої підозрюваний знову взяв у руки зброю та вистрілив угору.

Де правопорушник взяв обріз, з’ясує слідство. Він каже, що це зброя не його, а як вона опинилась у нього, він не знає.

Слідчими відділенням міліції відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 ККУ (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч.1 ст. 129 ККУ (погроза вбивством). Правопорушнику загрожує до 7 років позбавлення волі.



Переглядів: 3142
Поширень: 0