Керівник райвідділу ДАІ збив 19-річну дівчину на "зебрі". З численними травмами вона досі в лікарні. Винуватцю ДТП не дали втекти свідки, стверджують друзі дівчини. Вони ж кажуть, що тільки дивом автівка не зачепила ще когось.

Як ми повідомляли раніше, інцидент трапився 2 серпня у Тростянці. Начальник ВДАІ Тростянецького району на автомобілі «Volkswagen Touareg» сбив опівночі 19-річну місцеву жительку. І хоча дівчина переходила дорогу по пішохідному переходу, це не врятувало її.

Вікторія з подругами поверталася додому. Ділянка дороги, яка стала фатальною для неї, добре освітлюється. Але, як кажуть свідки, "Фольксваген" їхав на великій швидкості. А подруги Віки додають, що тільки мить врятувала їх від тієї ж участі.

На місці ДТП відразу зібрався натовп. Саме завдяки друзям дівчини і свідкам винуватець аварії не зміг утекти.

У Вікторії численні травми - перелом тазу, закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, травми тулуба і кінцівок. Через її стан лікарі навіть не можуть транспортувати її до Вінниці, аби провести МРТ-дослідження.

Керівник районного ДАІ визнає свою провину, але стверджує, що правил не порушував, їхав у службових справах і не був п'яним.

"Я при них (свідках, - ред.) здав всі аналізи", - каже він.

Але свідки в останньому сумніваються, кажуть, що від чоловіка йшов характерний запах.

Втім, рапорт на звільнення подав. Раніше керівництво відсторонило його від виконання службових обов'язків. Окрім того, стало відомо, що проблеми з дисципліною у даівця були й раніше: по ньому проводилося і службові перевірки, отримував він й догани.

На разі прокуратура розслідує справу, а рідні постраждалої дівчини чекають справедливого покарання для винуватця.

Деталі в сюжеті ТСН.19:30.



Переглядів: 5103
Поширень: 0