21 жовтня мешканці села Бродецьке, Козятинського району перекрили рух транспорту на автодорозі Житомир-Могилів-Подільський. Люди вийшли з акцією протесту проти знищення місцевого цукрового заводу.

О 13.30 год. дорога державного значення Житомир-Могилів-Подільський була перекрита мешканцями Козятинського району. Безперервним рухом по пішохідному переходу близько 20 місцевих жителів заблокували рух транспорту, вимагаючи припинити демонтаж обладнання на цукровому заводі.

На місце інциденту виїхав заступник начальника УМВС України у Вінницькій області Роман Мушак. З мітингувальниками було проведено роз’яснювальну роботу для врегулювання ситуації. Працівники козятинської міліції забезпечували охорону громадського порядку. На місці події правопорушень не допущено.

На Вінниччині жителі заблокували рух транспорту, вимагаючи зупинити демонтаж обладнання на цукровому заводі

Близько третьої години дня конфлікт було врегульовано, мітингувальники розблокували дорогу. Рух транспорту відновлений.

Полковник міліції Роман Мушак запросив ініціативну групу до обласного управління міліції для ознайомлення з ходом слідства за виявлененими правопорушеннями на заводі.

За фактом самоправства на Бродецькому цукровому заводі з травня місяця поточного року проводиться досудове розслідування.



Переглядів: 3086
Поширень: 0