Вчора близько 17.40 хв на автомобільній дорозі «Вінниця-Житомир» поблизу с. Комсомольське Козятинського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участю рейсового автобуса та трактора «Т-150», в результаті якої дві людини загинули та семеро госпіталізовані.

За словами начальника відділу слідчого управління ГУ Нацполіції у Вінницькій області Олександра Тютюника, рейсовий автобус «Вінниця-Козятин» зіткнувся з тягачем-трактором «Т-150», що їхав попереду в попутному напрямку та намагався здійснити переміщення з правого в лівий ряд.

На місце аварії прибули слідчо-оперативна група поліції, рятувальники, швидка медична допомога. Потерпілих терміново доправили до медичного закладу.

В Козятинському районі внаслідок зіткнення рейсового автобусу із трактором двоє людей загинуло, семеро в лікарні

В результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждало дев’ять пасажирів. Двоє з них померли під час надання медичної допомоги, ще семеро з різного ступеню травмами перебувають на лікуванні.

Загиблі – 36-річний старший лейтенант служби цивільного захисту, заступник начальника ДПРЧ м. Козятина та 44-річний чоловік, жителі м. Козятин.

Серед потерпілих - четверо жінок віком від 24 до 44 років та чоловік з дружиною, які їхали з однорічною дитиною, жителі м. Козятин.

Поліцейські організували транспортування решти пасажирів до місця призначення. Загалом в автобусі перебувало 20 пасажирів.

В Козятинському районі внаслідок зіткнення рейсового автобусу із трактором двоє людей загинуло, семеро в лікарні

Встановлено, що обидва водії були тверезі, вони не постраждали.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб).

Такий злочин карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

В ході досудового слідства після проведення ряду криміналістичних експертиз буде з’ясовано причини дорожньо-транспортної пригоди та встановлено винуватця аварії.



Переглядів: 5277
Поширень: 0