Комплексна оборонно-правоохоронна програма Вінницької області на 2016-2020 роки «Безпечна Вінниччина – взаємна відповідальність влади та громад» розроблена відповідно до Указу Президента України «Про Стратегію реформування судоустрою, судочинства та суміжних правових інститутів на 2015-2020 роки», Стратегії національної безпеки України та Воєнної доктрини України.

Головними аспектами оборонно-правоохоронної програми є зміцнення обороноздатності та удосконалення територіальної оборони, створення безпекового середовища та забезпечення правопорядку, а також боротьба зі злочинністю у сфері оподаткування та незаконного обігу товарів.

Програмою передбачається здійснення в області ряду заходів. Зокрема, організація та забезпечення призову громадян на строкову військову службу, створення умов для лікування та реабілітації демобілізованих, проведення заходів щодо підготовки до оборони території області, захисту населення від військового втручання, участь в антитерористичній операції на сході України. А також, посилення охорони та інженерне до облаштування українсько-молдовського державного кордону.

Нагадаємо, що 15 грудня ц.р. в с. Студена, Піщанського району відкрито новий відділ «Студена» Могилів-Подільського прикордонного загону



Переглядів: 2750
Поширень: 0