22 грудня перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко нагородив Почесними грамотами обласної державної адміністрації та обласної Ради керівників сільгосппідприємств, які прийняли участь в цьогорічних сільськогосподарських ярмарках.

Андрій Гижко зазначив: «Традиційно, в кінці року підводяться певні підсумки і, у тому числі, підсумки нашої спільної ярмаркової діяльності. В цьому році в місті Вінниця проведено 6 ярмарків з продажу населенню сільськогосподарської продукції та продовольчих товарів і реалізовано товару на загальну суму 13,8 млн.грн за цінами виробника. Ярмарки вперше проводилися на площі біля ТЦ «ШОК», за що особлива подяка адміністрації та яка надала таку можливість. Та продукція, яка виробляється товаровиробниками Вінницької області є якісною і досить позитивно сприймається споживачами м. Вінниці, про що свідчить значна кількість реалізованої продукції, - наголосив Андрій Гижко. – Тож дякую усім Вам за проведену величезну організаційну роботу та активність, проявлену під час проведення ярмарків».

У Вінниці відзначили найактивніших учасників осінніх сільськогосподарських ярмарків

Також Андрій Гижко звернув увагу на постійне проведення тематичних спеціалізованих виставок у Торгівельно-промисловій палаті та запросив до участі у подібних заходах і представників сьогоднішніх учасників зібрання. Він зауважив, що традиційно в лютому місяці проводиться виставка «Продіндустрія», в рамках якої відзначаються кращі торгові марки Поділля.

У Вінниці відзначили найактивніших учасників осінніх сільськогосподарських ярмарків

Директор Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації Олександр Якубик зазначив, що під час проведення цьогорічних ярмарків було залучено 1280 одиниць автотранспорту із всіх районів області та обласного центру. Найактивніше брали участь в ярмарках суб’єкти господарювання з Вінницького, Тиврівського, Літинського, Немирівського, Липовецького, Барського районів та м. Вінниці. Ярмарки відвідали близько 40 тисяч мешканців обласного центру.

У Вінниці відзначили найактивніших учасників осінніх сільськогосподарських ярмарків

Почесними грамотами облдержадміністрації та обласної Ради нагороджено найактивніших учасників проведення сільськогосподарських ярмарків, а саме: ТОВ «Іванівські ковбаси», ТОВ «Гайсинський молокозавод», ТОВ «Літинський м’ясокомбінат», ПрАТ «Літинський молочний завод» торгову марку «Білозгар», ТОВ «Бонус У» торгову марку «Хлібна гільдія», підприємців з смт. Крижопіль та м. Вінниці, а також представників інших підприємств і господарств області.



Переглядів: 3091
Поширень: 0