Станом на 15 лютого 2016 року обласною державною адміністрацією виплачена матеріальна допомога 142 сім’ям тих, хто загинув в ході проведення антитерористичної операції на сході України та Героїв Небесної Сотні у сумі 4 млн 260 тис. грн. (30 тис.грн. на родину), та 476 сім’ям поранених у сумі 4 млн. 760 тис. грн. (10 тис.грн. відповідно). Загальна сума наданої допомоги склала 9 млн. 20 тис. грн.

В рамках проведення черг часткової мобілізації з Вінниччини до військових частин Збройних Сил України мобілізовано 6492 чоловік. Про це сьогодні повідомив директор Департаменту цивільного захисту обласної державної адміністрації Сергій Вовченко.

«Завдання, які були доведені Вінницькій області щодо мобілізації людських та транспортних ресурсів протягом четвертої, п’ятої та шостої хвиль мобілізації виконані в повному обсязі (більше ніж на 100 %), при цьому відзначу що з усіх областей України лише Вінницька область повністю виконала доведений план за VI хвилею часткової мобілізації. Всього до військових частин Збройних Сил України мобілізовано 6492 чоловік, з них – 499 офіцерів та 108 одиниць техніки», - зауважив С.Вовченко.

Учасникам АТО та родинам Небесної Сотні на Вінниччині виплатили більше 9 млн.грн.

За словами посадовця найбільш відповідальним завданням облдержадміністрації було виконання доручень Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України, Президента України, Уряду держави щодо будівництва фортифікаційних споруд на лінії розмежування в зоні проведення антитерористичної операції на сході України.



Переглядів: 2559
Поширень: 0