Працівники літинської поліції затримали місцевого жителя, який під час сварки наніс тілесні ушкодження несумісні із життям своєму знайомому. Обидва чоловіки знаходились в стані алкогольного сп’яніння.

23 лютого до Літинського відділення поліції надійшла інформація, що близько першої години дня у будинку жителя села Селище Літинського району раптово помер 50-річний житель сусіднього села.

Як розповів начальник Літинського відділення поліції Юрій Найчук, слідчо-оперативною групою на місці події було встановлено, що ввечері господар будинку, потерпілий та ще один житель сусіднього села разом розпивали спиртні напої. Близько третьої години ночі гості пішли додому. Відійшовши кілька метрів, один з чоловіків впав. Він був настільки п’яним, що самостійно не зміг йти. Це розлютило товариша, і він почав бити лежачого чоловіка. Після цього залишив його на вулиці і пішов додому. Наступного дня побитий чоловік повернувся у будинок знайомого, де напередодні розпивали спиртні напої, та помер.

Судово-медичний експерт встановив, що чоловік помер від крововиливу у легені. До того ж померлого виявилась закрита черепно-мозкова травма та перелом ребер.

Підозрюваного у побитті чоловіка правоохоронці затримали. Ним 30-річний житель сусіднього села. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. За таке правопорушення передбачено покарання до 10 років позбавлення волі.

Проводиться розслідування.



Переглядів: 2297
Поширень: 0