Працівники поліції затримали двох жителів Вінницького району, які 6 березня у Немирові викрали громадянина Азербайджану. За звільнення чоловіка зловмисники вимагали у його співмешканки 10 тисяч гривень. Про розкриття резонансного злочину розповів на брифінгу начальник Головного управління Нацполіції Вінниччини Антон Шевцов.

6 березня до Немирівського відділу поліції зателефонувала місцева жителька та повідомила, що близько дев’ятої години вечора на вулиці Немирова невідомі особи, застосувавши силу, викрали її чоловіка. За його звільнення зловмисники вимагали 10 тисяч гривень.

Як розповів керівник обласної поліції Антон Шевцов, правоохоронці провели вдалу операцію по звільненню заручника та затримали двох осіб, причетних до його викрадення. 7 березня під час передачі грошей іноземець був звільнений оперативниками.

В Немирові двоє вінничан викрали іноземця. За його звільнення вимагали у дружини 10 тис. грн.

Затриманими виявилися непрацюючі жителі села Вінницькі Хутори. Потерпілого вони випадково зустріли на вулиці міста. Під час розмови зрозуміли, що він громадянин іноземної держави, отже вирішили його викрасти з метою подальшого звільнення за гроші. Застосувавши силу, чоловіка посадили у автівку, а щоб не бачив куди його везуть – на голову наділи маску.

Ніч викраденого чоловіка утримували в будинку, де мешкає один із зловмисників, били та погрожували вбити, якщо не отримають гроші.

В Немирові двоє вінничан викрали іноземця. За його звільнення вимагали у дружини 10 тис. грн.

Під час затримання у машині правопорушників працівники поліції вилучили дерев’яну біту, маску та пакетик коноплі.

Слідчим відділенням поліції відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.146 КК України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч.3 ст.189 КК України (вимагання). Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.



Переглядів: 3064
Поширень: 0