Вчора о 21 годині в чергову частину поліції надійшло повідомлення, що на автошляху Вінниця-Бар між селами М.Вушко та Широка Гребля Вінницького району сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох легкових автомобілів, внаслідок якої дві людини загинули, ще двоє отримали травми.

Слідчо-оперативною групою поліції, яка працювала на місці події, попередньо встановлено, що автомобіль «БМВ-522», за кермом якого перебував 20-річний громадянин Молдови, виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з автомобілем «Хюндай-Соната».

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди в салоні «БМВ-522» загинули матір та батько водія, громадяни Молдови, віком 38 та 42 роки.

Неподалік Вінниці не розминулись дві іномарки. Двоє людей загинуло, ще двоє у лікарні

За кермом «Хюндай-Соната» перебував 56-річний вінничанин. Обидва водії з різного ступеню травмами госпіталізовані. Призначено експертизи, аби перевірити водіїв на наявність алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

За даним фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб).

Неподалік Вінниці не розминулись дві іномарки. Двоє людей загинуло, ще двоє у лікарні

Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.



Переглядів: 3613
Поширень: 0