У селі Широка Гребля двоє чоловіків посварились через жінку. У результаті один отримав смертельні ножові поранення, інший – перебуває під слідством.

Бездиханне тіло 40-річного жителя села Широка Гребля Хмільницького району знайшли ранком 19 квітня у будинку місцевої жительки.

З місця події поліцейські вилучили речові докази та знаряддя вбивства – кухонний ніж зі слідами крові.

Як розповів керівник Хмільницької поліції Дмитро Руденко, у результаті проведених розшукових заходів за підозрою у скоєнні правопорушення оперативники цього ж дня затримали 43-річного односельця загиблого. Чоловік зізнався у скоєнні злочину та розповів, що вбив потерпілого через ревнощі.

З’ясувалось, що вночі вони втрьох напідпитку прийшли в будинок жінки, яка співмешкала з винуватцем трагедії. Підозрюваному здалося, що товариш залицяється до його співмешканки. На ґрунті ревнощів чоловік наніс потерпілому три ножових поранення в груди.

Зловмисник затриманий в процесуальному порядку за підозрою у скоєнні злочину. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років. Досудове розслідування триває.



Переглядів: 2475
Поширень: 0