28 квітня о 22:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку у смт Муровані Курилівці.

На виклик було негайно направлено черговий караул районної Державної пожежно-рятувальної частини у кількості чотирьох осіб особового складу на одній одиниці техніки.

По прибуттю на місце виклику, бійці ДСНС встановили, що вогнем охоплений житловий будинок площею 60 квадратних метрів, власницею якого є 59-річна жителька району. Під час розвідки, на підлозі, в одній із кімнат будинку бійці Служби «101» виявили 8-річного хлопчика без ознак життя.

На допомогу вогнеборцям було направлено резервний автомобіль. Силами рятувальників вогонь вдалося локалізувати о 23:14, а повністю пожежу ліквідувати о 23:40.

В Мурованих Курилівцях у пожежі загинув 8-річних хлопчик

Ймовірною причиною загорання стало коротке замикання електромережі.

Вогнем знищено внутрішнє оздоблення кімнат, вікна, міжкімнатні двері, домашні речі та дерев’яне перекриття будинку загальною площею 40 квадратних метрів.

Рятувальники Вінниччини звертаються до батьків!

Аналiз пожеж, свідчить, що найбільш найбезпечнішими елементами електричного устаткування є проводи, кабелі та шнури живлення. Виникнення пожеж через займання шнурів живлення електричних приладів відбувається внаслідок короткого замикання, перевантаження, пошкодження штепсельних вилок. Тому споживачам необхідно звертати увагу на вироби закордонних виробників, що не сертифіковані в Україні.

Пам’ятайте: безпека дітей залежить від вас!



Переглядів: 4504
Поширень: 0