Управлінням фізичної культури та спорту облдержадміністрації, обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та обласним відділенням НОК України в рамках Всеукраїнських заходів «Олімпійське літо» з червня по серпень проведені фізкультурно-спортивні заходи «Олімпійське літо» в дитячих оздоровчих закладах області.

В червні заходи «Олімпійське літо» були проведені в 15 пришкільних таборах м. Вінниці. Програма спортивно-розважальних заходів була різноманітною та цікавою: командні змагання з флорболу, рухливі естафети, індивідуальні змагання з дартсу та кидання фрізбі (літаючі тарілки).

Більше 3 тис дітей долучилися до «Олімпійського літа -2016 на Вінниччині»

В липні – серпні були проведені спортивно-розважальні заходи в стаціонарних таборах Вінниччині: «Маяк» с. Селище Тиврівського району, «Ювілейний» с. Степашки Гайсинського району, «Подільський Артек» с. Заозерне Тульчинського району, «Казкова долина» с. Городище Літинського району та в «Літньому наметовому сімейному кемпінгу психологічного розвитку для учасників АТО та їх родин» с. Рибаче Літинського району.

Більше 3 тис дітей долучилися до «Олімпійського літа -2016 на Вінниччині»

Команди загонів молодших дітей змагались у різних естафетах, настільному тенісі, флорболі, дартсі та перетягуванню канату. Діти старших загонів змагались в піонер болі, футболі та туристській естафеті. В туристську естафету входили змагання: переправа по купинах, складання рюкзака, переправа по паралельним канатам через яр та перегони на катамаранах.

Переможці, призери та активні вболівальники були нагороджені грамотами та призами.

Всього у заходах взяли участь більше 3 тис. дітей.



Переглядів: 4801
Поширень: 0