Працівники Теплицького відділення поліції розшукали крадений транспортний засіб та затримали двох зловмисників, які по черзі протягом ночі викрадали його. Правопорушникам загрожує до п’яти років позбавлення волі.

17 серпня до правоохоронців звернувся 32-річний житель села Соболівка та повідомив про викрадення скутера «Ямаха», який знаходився біля будинку.

Як розповів начальник Теплицького відділення поліції Віктор Пірус, в ході розслідування кримінального провадження відкритого по факту незаконного заволодіння транспортним засобом, слідчими було встановлено, що 30-річний односельчанин потерпілого викрав припаркований на вулиці моторолер «Ямаха». На краденому транспортному засобі зловмисник поїхав до знайомих. Правопорушник залишив скутер на дорозі, де його викрав інший 53-річний житель цього ж села. Попередньо встановлено, що в момент скоєння правопорушень зловмисники перебували в стані алкогольного сп’яніння.

Транспортний засіб знайдений та повернутий власникові.

Слідчим відділенням поліції відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортними засобами). За скоєне чоловікам загрожує до 5 років позбавлення волі.



Переглядів: 2319
Поширень: 0