Працівники гніванської поліції затримали 23-річного місцевого жителя, який на автодорозі Гнівань – Сутиски у липні місяці збив велосипедиста та з місця пригоди втік. Потерпілий після тривалого лікування вже повернувся додому. Він отримав ушкодження середнього ступеню важкості.

Три місяці працівники гайсинського відділення поліції розшукували водія, який на невстановленому автомобілі збив велосипедиста. Аварія сталасть вночі між населеними пунктами Гнівань – Сутиски. Скоївши наїзд на велосипедиста, водій-правопорушник з місця пригоди втік. Потерпілий з ушкодженнями середнього ступеню важкості був госпіталізований у лікарню.

Як розповів начальник слідчого відділення гніванської поліції Вадим Міляновський, за уламками автомобіля, знайденими на місці аварії, поліцейські встановили марку машини, причетної до ДТП. З’ясувалося, що це мікроавтобус «Volkswagen Т4». Перевіривши усіх власників машин цієї марки у Тиврівському районі, підозри правоохоронців щодо причетності до аварії впали на 23-річного жителя міста Гнівані, хоча його машина знаходилась у справному стані. Під час огляду його домоволодіння на подвір’ї працівники поліції знайшли пошкоджений капот, а у гаражі розбиту фару. Тоді підозрюваний зізнався, що це він збив велосипедиста, а з місця пригоди втік тому, що злякався відповідальності.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років.



Переглядів: 2634
Поширень: 0