Працівники Бершадського відділу поліції затримали 31-річного місцевого жителя за підозрою у скоєнні крадіжки. Чоловік, пошкодивши дах магазину, проник всередину приміщення звідки викрав 250 гривень та продукти харчування.

До працівників Бершадського відділу поліції з заявою про крадіжку з магазину звернулась 66-річна жителька села Яланець. Жінка повідомила, що невідома особа, пошкодивши дах магазину по вулиці Леніна, проникла в середину приміщення звідки викрала продукти харчування та гроші.

В ході оперативно-пошукових заходів працівники поліції встановили особу та затримали зловмисника за місцем його проживання. Ним виявився 31-річний не працюючий місцевий житель, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. В його помешканні поліцейські вилучили викрадені продукти та повернули власниці.

Правоохоронцями проводиться перевірка щодо причетності правопорушника до скоєння аналогічних злочинів.

Слідчим відділом поліції розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За таке правопорушення зловмиснику загрожує покарання на строк до 6-х років ув’язнення.



Переглядів: 2804
Поширень: 0