У Теплицькому районі працівники поліції затримали двох крадіїв, які у нічний час проникали в приміщення підприємств звідки викрадали радіатори опалення. За такі злочини чоловікам загрожує до 6 років позбавлення волі.

До працівників Теплицького відділення поліції з заявою про крадіжку звернувся керівник однієї з держустанов району. Чоловік повідомив, що з приміщення лабораторії скоєно крадіжку 3 батарей опалення та запчастин до автомобіля.

Правоохоронці встановили, що крадіжку скоїв 40-річний житель смт. Теплик, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Викрадене правоохоронці вилучили у затриманого за місцем проживання та повернули заявнику.

Ще однією жертвою крадія став 58-річний житель села Мала Мочулка. Чоловік розповів, що невідома особа через незачинене вікно проникла в приміщення адмінбудівлі приватного підприємства, звідки викрала 11 радіаторів опалення.

Працівники поліції протягом доби затримали підозрюваного. Ним виявився 28-річний місцевий житель, який раніше вже мав проблеми із законом. Викрадені речі правоохоронці виучили та повернули власнику.

Слідчим відділенням поліції відкриті кримінальні провадження відповідно до ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За таке правопорушення зловмисникам загрожує покарання до 6 років ув’язнення.



Переглядів: 2755
Поширень: 0