В цілому, ситуація, пов’язана з ускладненням погодних умов, на Вінниччині контрольована.  У цьому під час щотижневої оперативної наради під керівництвом голови обласної державної адміністрації Валерія Коровія запевнив директор Департаменту цивільного захисту ОДА Сергій Вовченко.

Водночас, за словами заступника голови – директора Департаменту освіти і науки ОДА Ігоря Івасюка, в Козятинському районі у зв’язку з негодою тимчасово призупинено навчально-виховний процес.

Як повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Вінницькій області Ігор Корольчук, проїзд транспорту по автошляхах області повністю забезпечений.

На Вінниччині через негоду призупинено навчання у школах Козятинського району

«Надзвичайних ситуацій на території області не зареєстровано. Вчора було знеструмлено 65 населених пунктів, найбільше з яких - у Калинівському, Козятинському та Хмільницькому районах. Працювали бригади «Обленерго». Станом на 6 ранку залишилося 58 населених пунктів у 8 районах: Вінницькому, Жмеринському, Калинівському і Хмільницькому. Усі заявки, які надійшли з початку дня, були виконані, додалися ті, що були отримані за нічний час. До 15:00 роботи з відновлення електропостачання мають повністю завершити», - зазначив Сергій Вовченко, наголосивши: на Вінниччині ситуація, пов’язана з ускладненням погодних умов, контрольована.



Переглядів: 2817
Поширень: 0