Протягом 2 грудня на території Вінницької області стались п’ять автопригод, в яких постраждало вісім людей, серед яких двоє дітей віком 3 та 13 років. У Липовецькому районі внаслідок аварії було травмовано четверо осіб, у м. Вінниці двоє, Хмільницькому та Гніванському районах по одному. Один з постраждалих, 32-річний житель м. Гнівані у тяжкому стані. Поліція з’ясовує обставини автопригод.

32-річний житель Гнівані, водій автомобіля "ВАЗ 2108", рухаючись із смт. Сутиски в напрямку м. Гнівань, допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ 2107 під керуванням жителя смт. Сутиски. Подія сталась о 12.15 год. Внаслідок ДТП водій автомобіля "ВАЗ 2108" отримав тілесні ушкодження ВЧМТ, перелом основи черепа, тупа травма живота та грудної клітки та госпіталізований до Вінницької обласної лікарні ім. Ющенка. За інформацією лікарів, стан у постраждалого тяжкий.

У Липовецькому районі потерпілими під час двох ДТП виявились двоє дітей. Одна подія сталась о 10.30 год.: 26-річний водій автомобіля ВАЗ-21144 на автошляху Липовець–Росоша не впорався з керуванням виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автомобілем ВАЗ-21099. Під час аварії постраждали пасажирки автомобіля ВАЗ 21099 – трирічна дитина, її 23-річна мати та 43-річна бабуся. До лікарні не госпіталізовані. У інший аварії, яка сталась в Липовецькому районі, тілесні ушкодження у вигляді перелому кістки таза, забою плеча отримала 13-річна дівчинка. Дитина госпіталізована до Вінницької обласної дитячої лікарні. ДТП сталася о 10.00 год. в смт. Турбів по вул. Миру: за попередньою інформацією, встановленою в ході огляду місця пригоди та опитування свідків, 46-річний водій автомобіля "Део Ланос" скоїв наїзд на неповнолітню, коли вона несподівано вибігла на дорогу поблизу пішохідного переходу.

Близько четвертої години у аварії в Хмільницькому районі постраждав водій автомобіля "ВАЗ 2109", 21-річний житель м. Хмільник. Подія сталась при в'їзді в с. Уланів. Молодий чоловік не впорався із керуванням та допустив наїзд у стовп, внаслідок чого отримав тілесні ушкодження та госпіталізований в Хмільницьку ЦРЛ.

О 18.30 години 2 грудня у м. Вінниці автомобіль BMW, за кермом якого знаходився 21-річний іноземець, під час руху по вул. Д. Галицького зі сторони вул. Келецької в напрямку вул. М. Амосова зіткнувся з автомобілем "Citroen Berlingo" під керуванням 31-річного вінничанина. Внаслідок ДТП обидва водії були травмовані та госпіталізовані до відділення хірургії вінницької лікарні швидкої медичної допомоги.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Переглядів: 3001
Поширень: 0