Зловмисником виявився односельчанин потерпілого, який на викраденому автомобілі намагався доїхати додому. Правопорушнику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

6 грудня до поліції звернувся 47-річний житель села Зведенівка та повідомив про викрадення автомобіля «Опель», який стояв на узбіччі дороги біля його будинку.

За словами начальника Шаргородського відділення поліції Олександра Намакарського, вжитими оперативно-розшуковими заходами викрадений автомобіль був знайдений протягом години у другому кінці села. Зловмисника, 36-річного односельчанина потерпілого, затримали там же. На момент скоєння правопорушення чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Як з’ясувалось, по дорозі додому зловмисник помітив на узбіччі дороги незачинений автомобіль «Опель» свого 47-річного односельчанина. Скориставшись відсутністю власника легковика, правопорушник викрав іномарку та поїхав в напрямку свого місця проживання.

Пояснити свій вчинок затриманий не зміг.

Автомобіль вилучений та поміщений на арештмайданчик.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортними засобами). За скоєне чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі.



Переглядів: 2563
Поширень: 0